Дали Брус Ли стварно играше пинг-понг СО НУНЧАКИ (видео)


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Кој што сака нека каже, ама ваков тип како Брус Ли втор пат не се раѓа и тоа е факт. Сепак, дека кунг-фу мајсторот играше пинг-понг со нунчаки наместо со лопатка за пинг-понг е малку претерано.

Луѓето со години се залажуваат дека ова е реална снимка, што во суштина и е на некој начин реална – ама како реклама која е направена за лимитираната серија на мобилните телефони Nokia N96 Limited Edition Bruce Lee. И тоа е проверено како факт.

Но, мора да се признае, рекламата е толку добро и автентично изработена, што десетици милиони луѓе квалитетно наседнаа на виралното видео.