Дајте едно вакво дете за кај нас во Собрание – и избркајте ги сегашниве 120


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Опуштено, со музиче на укулеле, на плажа, кандидатот од Хаваи за место во Конгресот им објаснува на своите гласачи некои работи на кои се базира демократскиот социјализам.

На пример, дека ние како вид не сме создадени само да аргатуваме и работиме како робови. Дека треба малку повеќе да се обрне внимание и на меѓусебната човечност и комуникација, да се опуштиме во животот. И да, кажува како треба да се уредуваат многу работи во рамки на општеството.

Ние би ги менувале овие моменталниве 120 од Собрание (и сите претходни и идни) за еден ваков паметен фраер.