Дајанчето секогаш се фотка од вистинскиот агол


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓За Дајана Боија, искрено, не знаеме многу, но не служи видот за да сфатиме дека девојката секогаш знае да го погоди вистинскиот агол за селфи. А и тие што ја следат на Инстаграм го знаат и гледаат тоа.

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on

A post shared by DAIANA BOIA (@daianaboia) on