Да пука „шемата“: Овие фураат мода од пеколот


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Границата помеѓу атрактивноста и бизарноста е толку тенка што речиси и е целосно избледена, кога станува збор за модата и модните стилови. Еден куп докази од секојдневнието за оваа вистина на фотографиите подолу.