Crème de la crème од Супербоул 2022 – каков спектакуларен настап!

Екипата е епска и прекалена – Доктор Дре, Снуп Дог, Еминем, Мери Џеј Блајџ, Кендрик Ламар и 50 Сент. Другото е историја. Кликнете на Watch on YouTube за ова доживување.