Циркус во Португалија: Судија се удри во играч, па му даде црвен картон!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Порто беше поразен од Мореиренсе во Лига Купот на Португалија, но натпреварот го одбележа неверојатна судиска грешка.

Имено, Порто натпреварот го заврши со играч помалку откако Данило доби втор жолт картон и тоа поради бизарна причина.

Именом судијата Луис Годињо се удри во Данило, па мислејќи дека овој намерно го удрил му даде втор жолт картон.