Чистач на снег е моќна машина, ама Мерцедес си е Мерцедес


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Кога машината за чистење снег ќе заглави во работата, поточно ќе заглави во снегот, како во квизот „Милионер“, има опција „50-50“ за вадење од ситуацијата (да чека да се потстопи снегот, што не знае кога ќе се случи тоа) или „да повика помош од пријател“. Во случајов, нормално, се одлучи за втората опција. А таа се појави во форма на Мерцедес.