Видео

Британски полицаец против граѓанин кој одбива да носи маска во затворен простор

Маските се задолжителни во затворени простории во поголем број од земјите ширум светот, а многу често граѓаните го избегнуваат нивното носење, па полицијата има „полни раце работа“.

Во ова видео погледнете како британската полиција постапува со оние кои не носат маска.

To Top