Жешко

Брејди е луд по Жизел – не се воздржува ни пред децата

Планетарно најпознатата NFL ѕвезда, Том Брејди, семејно со својата сопруга Жизел Бундхен и децата ужива на одмор во Костарика. Очигледно егзотичната енергија го понесе Брејди, па тој целосно се препушташе на страстите со фамозната Жизел.

Квотербекот на Њу Ингланд Патриотс беше толку возбуден што не можеше да ѝ одолее на сопругата која во бикини ја покажа својата идеална фигура. Од пофаќања по поинтимните делови не се воздржуваше и пред децата.

Сеприсутните папараци ги „уловија“ во љубовни налети каде што Брејди ја гушка и бакнува прекрасната Жизел.

Advertisements
To Top