Видео

Браво, мали!

Куче снимено како стои на задните шепи без ничија помош ги воодушеви случајните минувачи со својот подвиг кој го направи за неговиот сопственик,

Пред скалите домашниот миленик застана на задните шепи и како човек започна да се качува по скалите на чии крај го чекаше неговиот пријател, случајните минувачи не можеа да веруваат што гледаат.

Advertisements
To Top