Божиќната реклама од Apple која го трогна светот


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓По повод претстојните божиќни и новогодишни празници Apple објави нова реклама која ги трогна срцата на многу луѓе ширум светот.

Рекламата се вика Frankie’s Holiday, а во неа глуми Бред Герет од кого локалното население се плаши. Желен за друштво, на Божиќ слегува во селото на плоштадот пред божиќната елка и почнува да пее песна.

Сите го гледаат со страв додека со него не почне да пее уште едно девојче. Погледнете ја трогателната реклама за Франкенштајн до крај која ја пренесува пораката „сите да ги отворите своите срца“.