Спорт

Боречки турнир во Радовиш: Четири медали за БК 7 Мај Леов

Викендов во Радовиш се одржа турнир во борење и притоа борачите на БК 7 Мај Леов освоија четири медали.

Андреј Тренкоски 27 кг го освои првиот медал во својата кариера и се закити со бронза.

Стефан Стојаноски 52 кг бронза, Викторија Стојаноска 36 кг сребрен медал И најуспешна Барбара Стојкоска го освои златото на 66 кг.

Тренерите Сашо Игнатоски и Теодор Темелкоски истакнаа дека се задоволни од постигнатото

To Top