BMW, девојка и снег – незгодна комбинација


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Се изнамачи, кутрата. Уште еден пример од оние „како не треба“. 😀