Вебкафе

Бесрамно богатите клинци од Африка се расфрлаат со луксуз на Инстаграм

Инстаграм е иделна платформа за богатите клинци од сите краишта на светот, па така и за африканските богаташки деца. Откако постојат социјалните мрежи, светот може да го следи нивното расипништво и расфрлање со пари и луксуз.

Богатите наследници од Египет, Јужноафриканската Република и Сенегал, како и останатите од тој вид ширум светот, немаат мера во расфрлањето со кеш и раскош. Овој профил на Инстаграм засега го следат над 12.000 инстаграмџии, а таа бројка е во постојан пораст.

To Top