Бавното стравично доаѓање на ураганот „Флоренс“ – фотографија на денот


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Опасноста која ураганот „Флоренс“ ја носи со себе е екстремно голема, додека бавно се приближува кон југоисточниот американски брег.

Уште нестигнат до копно, ураганот веќе предизвикува огромни проблеми – силен дожд, преплавени улици, домаќинства без електрична енергија. На #ФотографијаНаДенот – Миртл Бич, во американската сојужна држава Јужна Каролина, во очекување на „Флоренс“.

Извор: Дојче Веле