Бугарска верзија на „Едно име имаме“: „Б’лгарија секој да ја знае…има уште 8 дела за да биде цела


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Бугарска работа – „Едно име имаме“ во нивна верзија. И ако Македонија „има уште 2-3 дела за да биде цела“, овие велат дека Бугарија „има уште 8 дела за да биде цела“. И дека се „чеда на Аспаруха, гордост најб’лгарска“.