„Бела Чао“ во одлична изведба и спот на Марк Рибо и Том Вејтс – нема промашување!


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓По двегодишна пауза, легендата Том Вејтс со нова музичка изведба, овој пат како тандемски гостин на Марк Рибо во нивната „кавер“ верзија на италијанската партизанска песна „Бела Чао“. Нема промашување – длабоко и продорно до коска.