Баткава си го појачал точакот со струја – испадна опасно брза машина (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


После објаснувањето што и како функционира, го пушти во погон. А моментот кога го стегна на 9kW е некаде кај 11-та минута.