Батката кој го спаси Исус Христос од смрт распнат на крстот (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


И тоа со шлем, со кој му подвлезе на римскиот војник кој со „копјето на судбината“ го прободуваше Исус распнат на крстот. Каков човек, каков пациент. 😀