Вебкафе

Автомобил Поло превртен во водите на Вардар кај „Систина“ – го извлекуваа нуркачи и пожарникари

Во 8 часот утрово, од страна на случаен минувач, беше пријавен превртен автомобил марка Поло во водите на реката Вардар кај болницата „Систина“.

Екипите на противпожарната бригада и на на МВР го извлекоа автомобилот од водите на Вардар кај болницата „Систина“.

Автомобилот е од типот Фолксваген Поло и во него немало луѓе. Превртеното возило во реката во близина на пешачкиот мост кај „Систина“.

To Top