Аргентински навивачи го промашија градот, но ситуацијата ја спаси – Владимир Путин! (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Аргентинските навивачи се најдоа во незавидна позиција…

Имено, фанови на „Гаучосите“  место во градот Велики Новогород пристигнале во Нижни Новогород и поради тоа не можеа да го гледаат натпреварот на својот тим.

Но, имаа среќа што тука беше рускиот претседател Владимир Путин кој ја спаси ситуација и им додели карти за друг натпревар…

https://www.facebook.com/The.Russian.Federation/videos/10157405130213539/