Апокалиптични сцени: Мариупол е целосно разрушен (снимка)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Центарот за стратегиски комуникации и информациска безбедност при Министерството за култура и информатичка политика на Украина објави видео снимено со дрон на кое се гледа дека Мариупол нема сочувано многу од стариот изглед.