Ананасот и оралниот секс – дознајте која е поврзаноста

Научниците одамна докажаа дека консумирањето овошје го прави поубав вкусот на телесните течности кај човекот.

А кога станува збор за ова влијание врз вкусот на телесните течности од страна на овошките, ананасот предничи пред секое друго овошје. Подобрувањето на вкусот, кој ананасот го дава за време оралниот секс зависи од тоа колку често го внесувате во организмот.

Постојат неколку студии на оваа тема, но и бројни самоиницијативни експерименти кои се спроведени, а резултатите од нив можете да ги прочитате на лични блогови. Дел од нив покажале дека внесената храна во организмот не влијае само на вкусот на спермата, туку и на вагиналниот секрет, мајчиното млеко и потта.

Две истражувања од нив го вклучиле ананас секс тестот кој бил спроведен на porkandgin.com и институтот Кинси. Податоците покажале дека без разлика дали ананасот бил во свежа, сочна или конзервирана состојба, сепак ефектот бил ист. Резултатите од внесениот ананас покажале дека вкусот на телесните течности значително се подобрува. Сепак, тие не се видливи по само неколку каснувања, туку по контуинирано консумирање.