Албанија е земја со најмногу Мерцедеси по глава на жител во светски рамки – Дојче Веле прати човек да провери што е работата


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Човекот направил добра репоратажа за овој феномен.