Акустичен концерт на Димитар Божиков во живо – музичко уживање за ќеф и за душа


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Концертот е снимен во февруари, 2020, во Македонска опера и балет. Сите песни се напишани од Димитар Божиков. Екипата е следна: гитара – Димитар Божиков, бас – Џоле Максимовски, клавијатури – Петар Лукич, тапани – Георги Божиков.