Видео

Ако мислите дека сте баксузи во животот – погледнете го овој нокаут!

Несреќниот моторџија беше толку малер излетаниот предмет да го погоди токму него, во глава, во возење, па му зададе стравичен нокаут фрлајќи го од моторот врз асфалтот. Моторчето продолжи да си вози само уште неколку метри, пред да заврши на земја со удар во банкината.

Advertisements
To Top