А бе, да не си немаме со носилки во Прва фудбалска лига кај нас?

Шкендија со победата против Борец ја продолжи трката со Шкупи за тронот на табелата.

Меѓутоа во натпреварот против Борец во 51. минута беше забележана интересна ситуација која тешко дека може да се види на најдобрите фудбалски терен, но може кај нас. Имено, еден фудбалер на Борец се жалеше на повредата, а еден од медицинските лица место на носилки, го изнесе на раце.