Вебкафе

8 минути и 46 секунди: Еве како беше убиен афроамериканецот Џорџ Флојд

Детална анализа и прикажување на текот на настаните со афроамериканецот Џорџ Флојд, кој почина како последица на употребата на прекумерна сила и полициска бруталност при акцијата за негово апсење.

Advertisements
To Top