4UBand со „кавер“ верзија на „Кој ли ти гризе образи“ од Тоше Проески


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Вокал и гитара: Борис Илов, гитара: Борис Грков, кахон: Оливер Миленковски, бас: Орце Павлов.