15 тони течно чоколадо направија чоколадно езерце во Полска (видео)

После сообраќајната незгода која се случи во Полска, од цистерна полна со чоколадо на автопатот се излеаја 15 тони течна чоколадна смеса. Камиониот се превртел на автопатот меѓу Варшава и Познан.