Живот

15 секси пораки на кои партнерот нема да може да остане рамнодушен

секси пораки

Ако на овие пораки остане рамнодушен, можеби нешто и не е во ред со него. Кога е во прашање сексот, понекогаш едноставните работи се најефективни.

Покрај тоа што често сакаме да комплицираме, да смислуваме некои посебни сценарија, купуваме секси долна облека, тоа понекогаш е непотребно.

Да, понекогаш добро доаѓа, но не е нужно за богат и задоволувачки љубовен живот. Некогаш партнерот треба само да го „освоите“ со нешто едноставно. Еве 15 пораки кои ќе го напалат уште во истиот момент.

„Ми недостасува секс со тебе!“

„Што сакаш да ми правиш подоцна?“

„Ќе сакаш ли да ми ги вратиш оние бакнежи или?“

„Би сакала барем на момент да бидам во кревет со тебе.“

„Фала ти што со тебе се чувствувам сигурно. И да, фала ти и за оној оргазам.“

„Многу сум напалена!“

„Нешто радо би го правела со тебе, но срам ми е да го пишам во порака.“

„Влажна сум“

„Не можам да престанам да размислувам за тебе.“

„Моментално не носам гаќички“

„Постои ли шанса да се преселиш, под мојата маса?“

„Никогаш не сум се чувствувала така добро, како што се чувствувам со тебе!“

„Мислам дека во мене моментално би требало да има нешто.“

„И да имаш брат близнак, јас пак тебе би те одбрала.“

„Сакам да ти правам луди работи.“

To Top