Ѕверски го згази: За ваков удар се лежи во затвор – суспензија е блага казна


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


За овој недозволен удар во ММА спортот се добива суспензија.