„Жолтите елеци“ се обидоа да влезат во Европскиот парламент во Брисел (видео)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Снимка од обидот на дел од протестирачите од „Жолтите елеци“ кои се обидоа да влезат во Европскиот парламент во Брисел и имаа судир со полицијата.