Шокантно видео: Имаа секс на врвот од Кеопсовата пирамида


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Двајца безобразни и неодговорни туристи од Данска имале секс на врвот од Кеопсовата пирамида, а за перверзијата да биде уште поголема, си го снимиле љубовниот чин на една од најголемите културно-историски и туристички атракции во светот и видеото го објавиле на интернет.

Египетската полиција отвори истрага откако се појави видеоснимка од двајца туристи од Данска кои се снимале како се качуваат на врвот на Кеопсовата пирамида, позираат голи и потоа водат љубов на врвот од истата.

Министерот за антиквитети Халед ал-Анани поднесе кривична пријава по која беше отворена истрага, објави Al-Ahram.

На видеоснимката се гледа како мажот и жената се качуваат на врвот на Големата пирамида, а на крајот има фотографија од нив двајцата голи како имаат секс.