„Животот е полн со подеми и падови“ – фантастичен уметнички перформанс кој ја доловува таа вистина


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Одличен пероформанс на танчерот и кореограф Јоан Буржоа.

Еве уште една изведба на оваа уметничка точка.