Галерии

Живот родителски

Фантастични и комични илустрации на првите денови од родителскиот живот на родителите кога во семејството ќе пристигне првото бебе. Секој кој е родител, во целост ќе се согласи со точноста на импресивното доловување на првите родителски моменти од страна на Јехуда Девир.

To Top