Живот на конец: После стравична сообраќајка, возачот на камионот виси над реката (видео)

На делница од авто-патот во правец Ниш-Белград, сообраќајот за тешки товарни возила е привремено запрен поради сообраќајниот инцидент во кој товарно возило ја пробило заштитната ограда.

РТС објави дека несреќата се случила утрово околу 7 часот кај Мијатовец, а возачот на камионот останал во кабината да виси над реката. Ситуацијата е критична бидејќи возачот е заробен во кабината која виси над реката. На местото на настанат интервенираат службите, кои се обидуваат да го извлечат возачот.