Жежок танц на разиграни другарки


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Паола Скај и Јаела Харт знаат како се прави тоа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paola Skye (@paolaskye) on