Жестоки ММА нокаути со еден удар


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Во боречките дуели најчесто противниците си разменуваат серија послаби и посилни удари за време на борбите, но секогаш фатален е еден единствен удар кој води во нокаут.