Славни

Жешка убавица и фудбалерка – опасна комбинација

Кога станува збор за женскиот фудбал, веќе не е ниту дилема ниту предмет на дебата за атрактивноста, енергичноста и возбудливоста на истиот кога фудбалерките ќе излезат на терен. Дополнително, атмосферата тие ја загреваат со нивниот привлечен изглед.

А кога сме на муабетот за жешки, секси и фатално заводливи фудбалерки, Хрватката Ана Марија Марковиќ важи за една од најубавите на зелениот терен. Игра за швајцарскиот клуб Грасхопер од Цирих и веројатно многу погледи се вперени во неа без разлика дали е во неа топката или не.

To Top