Женскиот ватерполо тим на Аргентина – од друга перспектива (снимка)


Аргентина на се или ништо, сега мора против Очоа - 7 ден ↓↓↓Убава можност да се запознаат пливачките од женската ватерполо репрезентација на Аргентина од еден поинаков агол.