Жените импресионирани: Какво чудо крие во гаќите Кристијан Греј од „Педесет нијанси сиво“?

Само едно голферско топче во џебот на Џејми Дорнан беше доволно да предизвика пресмешна реакција на Twitter, особено од женската популација.

Фотографијата од актерот на која е фотографиран во Северна Ирска, веднаш го привлече вниманието поради еден интересен детал – панталоните на Дорнан.

На прв поглед изгледа дека филмскиот Кристијан Греј навистина има со што да ги пополни гаќите. Сепак, на второ гледање тоа „машала“ во суштина е голферско топче кое го заборавил во џебот.

Штета, жените баш убаво се израдуваа од спектакуларната глетка.