Жените ги откриваат петте тајни состојки на секој сексуален чин

Жените ги откриваат петте тајни состојки на секој сексуален чин

Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Жените често ги чуваат своите тајни за себе…

Меѓутоа, кога станува збор за сексуалните желби, многу жени се резервирани. Многу жени немаат храброст да ги изразат своите желби јасно и гласно и да бидат целосно отворени, од страв да не бидат осудени или исмејувани. Исто така, честопати нивните стравови се базираат на недоверба, бидејќи многу од нив се плашат дека нивните најинтимни тајни ќе станат дел од ловечките приказни за време на машките собири.

Меѓутоа, кога жената ќе ја остави зад себе срамежливоста и ќе почувствува дека може целосно да му верува и да му се предаде на мажот со кој е во врска, постои голема веројатност отворено да ги сподели своите интимни желби, кои ги крие длабоко во себе.

За да ви помогнеме да ги направите вашите партнери среќни и задоволни, ви откриваме пет интимни желби кои жените сакаат нивните партнери да ги знаат…

Сексот треба да биде игра

Жените сакаат да се забавуваат со своите партнери, да ја пуштат својата фантазија и да го направат сексот игра. Мажите кои сексот го гледаат како сериозен чин треба малку да истражуваат и експериментираат во кревет. Тоа ќе ги направи интимните моменти уште попријатни.

Преграбниците како дел од интимата

Често, мажите заспиваат веднаш по сексот, оставајќи ги жените сами. Сепак, жените сакаат внимание од своите партнери. Копнеат по нежност, како бакнежи и прегратки после секс, а интимните разговори и заедничката смеа можат дополнително да ја збогатат врската.

Важноста на нежните допири

Иако сексот и љубовта се клучни за врската, постојат и други гестови кои на жените им даваат задоволство. Уживаат во допирање, нежни прегратки, држење за раце и слатки бакнежи. Релаксирачката масажа на грбот може да биде совршен начин жените да се релаксираат пред спиење во прегратките на својот партнер. Навистина, несексуалниот допир може да ја збогати врската.

Уморените жени бараат разбирање

Важно е мажите да разберат дека жените често не можат едноставно да ги „исклучат“ случувањата во денот. За сексот да биде задоволувачки, важно е жените да се чувствуваат добро во текот на денот, што придонесува за подобро искуство во кревет.

Спонтаност и убави зборови

Сексот не мора секогаш да се планира. Тоа не треба да се сфати како обврска што се става на распоредот. Сексот треба да биде спонтан чин. Непланираните моменти на интимност можат да бидат исклучително страсни. Мажите треба да направат жената да се чувствува сакана и посакувана во секое време, изразувајќи љубов и грижа.