Најопасната поза за вашиот малечок

Најопасната поза за вашиот малечок

Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Верувале или не, ова е најопасната секс поза која може сериозно да ве повреди…

Каубојка или девојка над маж е многу популарна и убава поза, но најновите истражувања покажуваат дека оваа поза е главната причина за повреди на пенисот кај мажите. Едноставно е неверојатно дека позата која жените ја сакаат исто како и ние може да биде толку опасна.

Ризикот од фрактура на пенисот е многу висок кога се практикува оваа поза, па затоа мора да бидете многу внимателни. Внимавајте и погрижете се да нема агресивни движења кои можат да ве „скршат“.

Иако пенисот нема коски во него, можна е фрактура на пенисот и многу болна. Експертите велат дека ова е дефинитивно најлошата повреда што може да ја доживее еден маж.

Бразилските истражувања покажаа дека дури 50% од повредите на пенисот се случуваат токму при оваа поза. Во жарот на игра, паровите често стануваат премногу агресивни, што доведува до ненадејни движења кои можат да го скршат вашиот малечок.

Бидејќи ова е една од најпопуларните пози, сигурни сме дека нема да ја избегнете, но мора да внимавате. Ако сакате да ја примените каубојката, потсетете ја вашата поубава половина дека таа е главната во овој случај и дека мора да ве заштити. Партнерката има контрола во оваа ситуација и таа треба повеќе да се грижи за вас. Внимавајте на движењата што ги правите, бидејќи секое силно движење може да предизвика повреда. Исто така, вашата позиција е многу важна. Внимавајте како сте позиционирани под партнерот, бидејќи ако премногу си притискате, постои поголема можност за повреда.