Жени, за да бидете БОЖИЦА во сексот не треба да ги правите овие работи!


Лига на Шампиони: Нова сезона, нови очекувања! ↓↓↓


Ви носиме некои правила во сексот кои можеби сте ги заборавиле или не сте ги знаеле никогаш.

Го отворате пакувањето кондоми со заби

Ако користите било што остро, вклучувајќи ги и забите, да го отворите пакувањето, лесно можете да направите дупка во него. Едно истражување докажа дека дури трипати поверојатно е кондомот ако е отворен со таа метода.

Користите лубрикант без претходно читање на декларацијата

Сигурно не сте знаете дека лубрикантите на база на масло, баш како и разните лосиони, можат да ги уништат кондомите и да ги направат посклони да пукнат. Лубрикантите на база на вода или силикон се идеални за користење.

Бакнувајте само усни

Неодамнешната анкета спроведена над момците и жените покажа дека имаат ниту помалку, ниту повеќе, туку 10 ерогени зони кои само чекаат да бидат љубени од партнерот. Игнорирајте ги на сопствена одговорност.

Казнување на пенисот

Пенисот е многу чувствителен орган, па со тоа оралниот секс и самозадоволството мораат да бидат изведени внимателно. Гризнувањето, натегнувањето и сличните работи треба да се избегнуваат, освен ако не се директно побарани.

Недоволно го практикувате

Сексот го подобрува спиењето, го намалува крвниот притисок, го отколнува стресот, ги согорува калориите, ги чисти синусите, ја намалува депресијата и го продолжува животот.