Славни

Запознајте ја жешката Романка Изабела Катранита

Изабела Катранита е фотомодел од Романија, родена на 23 февруари, 1996 година. Потекнува од градот Крајова, но неколку години живее во градот Арона, Италија, а за себе вели дека е зависник од мода.

To Top