Вебкафе

Задоволството достигна друго ниво: Интерактивните секс видеа растураат на интернет

Порно видеата добиваат нова димензија, откако познатиот порно сајт Pornhub реши да се здружи со производителите за секс играчки „Fleshlight“ и „Kiiroo“ со цел да им овозможи на своите гледачи уникатно секс искуство.

Нивниот концепт се сведува на секс видеа каде ќе можете во потполност да уживате во порното преку секс играчката која се „монтира“ на вашиот полов орган.

Видеото пренесува синхронизирани импулси до безжичната играчка, по што таа работи согласно со она што се случува на видеото. Па така ако на екранот има брза акција, играчката ќе ги забрза ритамот и брзината.

За да ја синхронизирате својата играчка најпрвин треба да ја симнете Feel Connect app. Како за почеток овој тип на услуга е достапна само со секс играчки за мажи. Прашање на време е кога ќе може да се користат и секс играчки за жени.

To Top