За ова се гине бе, друже!


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Јутјубер му понуди на Палестинец 100 долари за да бакне израелско знаме – сам си го бараше и малку му е. Видеово е постаро, не се знае дали дечкото е уште жив. 😀