Видео

За инает ја срами: Таткото сељачки пушта музика „до даска“ кога ја зема ќерката од школо

Рока хитчиња од од првата деценија од 21. век и дополнително ги снима нејзините реакции кога ќе влегува во возилото во моментот кога ја зема од школо, а сите други ученици од училиштето зјапаат во нив.

Advertisements
To Top