Актуелно

Вуко Борозан повреден во сообраќајка!

Со одличните настапи за Вардар, Вуко Борозан стигна до призанието најдобар ракометар во Црна Гора, но по фантастичните вести за Црногорецот следуваше нешто навистина ужасно.

Според медиумите од неговата држава, Борозан во текот на вчерашниот ден имал собраќајна несреќа во близина на Цетиње кој е негов роден град.

Повредите на Борозан воопшто не се наивни, па тој би можел да го пропушти и Европското првенство. Се наведува дека се здобил со повреди на мускулот и се очекува пауза од најмалку два месеци.

Како причина за собраќајната незгода се наведува заледениот коловоз.

To Top